Italiaans,  Pasta

Tortellini met room en spinazie

Deze tortellini met spinazie-roomsaus staat in mum van tijd op tafel. Een heerlijk vegetarisch gerecht voor doordeweeks. De pijnboompitten zorgen voor de nodige bite.

Tortellini met room en spinazie

Moeilijkheidsgraad: Beginner Kooktijd 15 minuten Totale tijd 15 minuten
Porties: 4

Beschrijving

Romige tortellini met spinazie en pijnboompitten.

Dit gaat erin:

Zo maak je het klaar:

  1. Kook de pasta gaar volgens de verpakking.

  1. Doe de spinazie in een hapjespan en bak op middelhoogvuur tot het slinkt.

  1. Zet het vuur lager en voeg de kookroom toe. Roer rustig door de spinazie heen en warm nog even door.

  1. Vul de borden met een schep tortellini en daar bovenop de spinazieroomsaus. Voeg ter garnering nog pijnboompitten toe.

  1. Eet smakelijk!